Waarom sportmassage?

In de tijd dat mensen veel sporten is het ook belangrijk om de spieren te verzorgen. Met een voorbereidende (voor het sporten) of herstelbevorderende (na het sporten) sportmassage heb je veel voordelen! Bij Sportmassage Renate van Beers ben je hiervoor aan het juiste adres.

Met een sportmassage voor het sporten worden de spieren voorbereid op de inspanning die geleverd gaat worden, spieren worden warmer en er zal meer bloed en zuurstof naar de spieren worden gevoerd waardoor eventuele blessures voorkomen kunnen worden.

Na het sporten worden door een sportmassage afvalstoffen afgevoerd en zuurstofrijk bloed gaat door de stimulering naar de spieren waardoor de spieren sneller herstellen. Ook kun je triggerpoints (spierknopen) met een sportmassage goed behandelen. Maar ook zeker als je niet sport en in het dagelijks leven wel heel actief bent zorgt een sportmassage ervoor dat je er weer ontspannen en fit tegenaan kunt!

Kom eens langs bij Sportmassage Renate van Beers en ervaar de voordelen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.